TÜRKİYE, AVRUPA KONSEYİ GENÇLİK ÇALIŞMALARINDAKİ ETKİNLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Fransa’da gerçekleştirilen Avrupa Gençlik Yönlendirme Komitesi Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, ikinci kez CDEJ Yönlendirme Komitesi Üyesi olarak seçildi.
Avrupa Gençlik Yönlendirme Komitesi Genel Kurulu (CDEJ), 17-19 Kasım 2025 tarihlerinde Fransa’nın Strazburg kentinde yapıldı.
Genel Kurulda, yapılan toplantıların ardından CDEJ Yönlendirme Komitesi üyelik seçimine geçildi.
Seçimlerde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, ikinci kez CDEJ Yönlendirme Komitesi Üyesi olarak seçildi.
Avrupa Konseyi üye ülkelerinin gençlikten sorumlu kurum temsilcilerinden oluşan CDEJ; Avrupa gençlik politikalarının şekillendirilmesi, tavsiye kararlarının geliştirilmesi ve gençlik projelerine ayrılan kaynakların yönlendirilmesi gibi önemli süreçlerde görev yapıyor.
Türkiye’nin bu kritik yapıdaki temsilinin devam etmesi, gençlik politikalarındaki uluslararası etkinliğimizin güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor.
Enes Efendioğlu’nun yeniden seçilmesi, Türkiye’nin Avrupa gençlik çalışmalarında giderek artan söz sahibi rolünü pekiştirirken, önümüzdeki dönemde ülkemizin gençlik alanında stratejik katkılarının da artarak sürmesi bekleniyor.
-
20 Ağustos 2026BAKAN BAK’TAN MİLLİ SPORCULAR FERİHA DİLHÜBA BABIROĞLU VE AHMET EMREM’E TEBRİK MESAJI -
20 Ağustos 2026“MİLLİ SPORCULARIMIZ ÜLKEMİZİN TANITIMINDA DA ÖNEMLİ ROL ÜSTLENİYOR” -
19 Ağustos 2026BAKAN BAK AKDENİZ OYUNLARI’NDA MÜCADELE EDECEK MİLLİ SPORCULARA BAŞARI DİLEDİ -
13 Ağustos 2026BAKAN BAK’TAN SÜPER LİG 2026-2027 SEZONU AÇILIŞ MESAJI -
12 Ağustos 2026COP31 GENÇLİK İKLİM İDEATHONU BAŞVURULARI BAŞLADI -
10 Ağustos 2026EYS EĞİTİM GÖREVLİSİ VE ANTRENÖR BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR -
8 Ağustos 2026BAKAN BAK’TAN DOWN JUDO MİLLİ TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI -
8 Ağustos 2026BAKAN BAK’TAN AVRUPA ŞAMPİYONU İLKE ÖZYÜKSEL MİHRİOĞLU İÇİN TEBRİK MESAJI

