BAKAN BAK’TAN SÜPER LİG 2026-2027 SEZONU AÇILIŞ MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trendyol Süper Lig 2026-2027 Sezonu öncesinde açılış mesajı yayımladı.
Bakan Bak, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“14 Ağustos Cuma günü başlayacak olan Trendyol Süper Lig 2026-2027 Sezonunun tüm kulüplerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Müsabakaların sporun birleştirici ruhuna ve centilmenlik anlayışına uygun şekilde gerçekleştirilmesini arzu ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda spor güvenliği konusunda ilgili bakanlıklar ve kurumlarımızla birlikte önlemlerimizi aldık. Temennimiz, futbolcusundan, teknik heyetine, yöneticisinden taraftarına kadar futbolun tüm paydaşlarının centilmence hareket etmesidir. Türk futbolunun marka değerinin yükselmesi için tüm paydaşların sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerekmektedir.
Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil edecek olan kulüplerimiz var. Onlara da başarı temenni ediyorum.”
Bakan Bak’tan Süper Lig paylaşımı
Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Trendyol Süper Lig’de yeni sezonun açılışı dolayısıyla sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu.
Bakan Bak, paylaşımında, Azer Bülbül’ün seslendirdiği “Çoğu Gitti Azı Kaldı” şarkısı eşliğinde Süper Lig müsabakalarından görüntülerin bulunduğu videoya yer verdi.
-
8 Eylül 2026“İLK YERLEŞTİRMEDE REKORA İMZA ATARAK YÜZDE 90 ORANINDA ÖĞRENCİMİZİ YURTLARIMIZA YERLEŞTİRDİK” -
6 Eylül 2026BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU FİLENİN SULTANLARI’NI KUTLADI -
4 Eylül 2026BAKAN BAK: “MİLLİ SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ” -
31 Ağustos 2026BAKAN BAK KÜTAHYA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI -
29 Ağustos 2026BAKAN BAK: “ÇOCUKLARIMIZIN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ” -
28 Ağustos 2026BAKAN BAK SULTANGAZİ'DE TEMEL ATMA TÖRENİNDE KONUŞTU -
28 Ağustos 2026BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK SATRANÇ TURNUVASINA KATILDI -
26 Ağustos 2026BAKAN BAK’TAN HENTBOLDA CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI'NI KAZANAN KULÜPLERE TEBRİK