Bakan Bak’tan Fenerbahçe Ve Beşiktaş İçin Tebrik Mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyerek gruplara kalan Fenerbahçe ile Beşiktaş Kulüplerini tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyerek gruplara kalan Fenerbahçe ile Beşiktaş Kulüpleri için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Bak tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçlarında rakiplerini yenerek gruplara yükselme başarısı gösteren Fenerbahçe ile Beşiktaş Kulüplerimizi kutluyorum. Elde ettikleri sonuçlarla UEFA ülke puanı sıralamasına katkı sağlayan temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Güzide kulüplerimiz Fenerbahçe ile Beşiktaş’a UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde başarılar diliyorum. Adana Demirspor’u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.”
-
21 Şubat 2026BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK DİYARBAKIR’DA -
18 Şubat 2026BAKAN BAK “GENÇ2030” PROJESİNİ TANITTI -
13 Şubat 2026"SPOR İYİLEŞTİRİCİ BİR GÜÇTÜR. ÜLKENİZİ, BAYRAĞINIZI, VATANINIZI SEVİN" -
10 Şubat 2026“HÜKÜMET OLARAK YASA DIŞI BAHİSLE MÜCADELE EN ÖNEMLİ KONULARIMIZDAN BİRİSİ” -
9 Şubat 2026BAKAN BAK KIŞ OLİMPİYATLARINDA YARIŞACAK MİLLİ SPORCULARLA GÖRÜŞTÜ -
9 Şubat 2026BAKAN BAK İSTANBUL’DA SPOR MALZEMELERİ DAĞITIM PROGRAMINA KATILDI -
9 Şubat 2026BAKAN BAK’TAN MİLLİ ATICILAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
7 Şubat 2026BAKAN BAK İTALYA’DA MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ