Şahinbey Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü’ne Tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2022 - 2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2022 - 2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü yayımladığı mesajla tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2022-2023 sezonu şampiyonu, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü kutluyorum. 14 takım arasından ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarısında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ligde yer alan diğer kulüpleri de mücadelelerinden dolayı kutluyor, kulüplerimize gelecek sezonda başarılar diliyorum.”
-
21 Şubat 2026BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK DİYARBAKIR’DA -
18 Şubat 2026BAKAN BAK “GENÇ2030” PROJESİNİ TANITTI -
13 Şubat 2026"SPOR İYİLEŞTİRİCİ BİR GÜÇTÜR. ÜLKENİZİ, BAYRAĞINIZI, VATANINIZI SEVİN" -
10 Şubat 2026“HÜKÜMET OLARAK YASA DIŞI BAHİSLE MÜCADELE EN ÖNEMLİ KONULARIMIZDAN BİRİSİ” -
9 Şubat 2026BAKAN BAK KIŞ OLİMPİYATLARINDA YARIŞACAK MİLLİ SPORCULARLA GÖRÜŞTÜ -
9 Şubat 2026BAKAN BAK İSTANBUL’DA SPOR MALZEMELERİ DAĞITIM PROGRAMINA KATILDI -
9 Şubat 2026BAKAN BAK’TAN MİLLİ ATICILAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
7 Şubat 2026BAKAN BAK İTALYA’DA MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ