FENERBAHÇE KULÜBÜ İÇİN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding’i yayımladığı mesajla tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Çekya'nın başkenti Prag'da yapılan Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda iki Türk kulübümüzün final mücadelesini büyük bir gururla izledik. Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding’ikutluyorum. Şampiyonlukta emeği geçen oyuncuları, teknik heyeti, yönetimi ve sarı lacivertli camiayı tebrik ediyorum. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni de finale yükselme başarısından dolayı kutluyorum. Her iki kulübümüze başarılarının devamını diliyorum.”
-
5 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
-
4 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN MUSTAFA AYYORKUN İÇİN TAZİYE MESAJI
-
1 Haziran 2025ALVES KABLO AMPUTE FUTBOL TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI
-
1 Haziran 2025BAKAN BAK TRENDYOL 1. LİG’E YÜKSELEN KULÜPLERİ TEBRİK ETTİ
-
31 Mayıs 2025SÜPER LİGE YÜKSELEN FATİH KARAGÜMRÜK'E TEBRİK MESAJI
-
31 Mayıs 2025BAKAN BAK VELİEFENDİ KAPALI YÜZME HAVUZU'NUN AÇILIŞINA KATILDI
-
30 Mayıs 2025BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU ADEM ASİL'İ KUTLADI
-
25 Mayıs 2025BEŞİKTAŞ HENTBOL TAKIMINA TEBRİK