BAKAN KASAPOĞLU, DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA TENİS OYNADI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kahramanmaraş'taki konteyner kentte yapılan portatif tenis kortunun açılışını yaptı. Kahramanmaraş'taki depremde eşi ve oğluyla birlikte hayatını kaybeden tenis antrenörü Tuba Pidecioğlu'nun isminin verildiği kortta Bakan Kasapoğlu, açılışta depremzede bir çocukla da kısa bir maç yaptı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, depremin yaralarını sarmak için devlet ve milletin omuz omuza mücadele verdiklerini belirterek, ‘’Aynı ruhla yaralarımızı birer birer onaracağız ve tamir edeceğiz. Bir yandan normalleşme çalışmaları yeni konutlar, diğer yönüyle hayatın olağan akışı gereği sosyal süreçler, eğitim ve pek çok çalışma da devam ediyor." diye konuştu.
Bu süreçte sporu yaraları saran bir rehabilitasyon hizmeti olarak sunmanın çalışmasını yaptıklarını anlatan Bakan Kasapoğlu, şunları kaydetti:
"Federasyonlarımız, kulüplerimiz çok ciddi iş birliklerimiz var. Özellikle çadır kentler, konteyner kentler ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın yoğunluklu olarak kaldığı yurtlarımızda spor çalışmalarımızı pek çok alanda her geçen gün güçlendiriyoruz. Bugün de Tenis Federasyonumuz ile başlattığımız tenis eğitimi çalışmaları ve bununla birlikte inşa edilen kortlar devreye giriyor. Kahramanmaraş'ta bugün bunun başlangıcını yaptık. İnanıyorum ki bu süreçte sporu pek çok branşıyla, değerli kulüplerimizle, federasyonlarımızla ve tabii ki hocalarımızla, onlarla birlikte en güçlü şekilde değerlendireceğiz. İnşallah bu süreçte sporun, rehabilite eden yönünü ve bu gücünü de en güçlü şekilde değerlendirip gençlerimizi hem moral motivasyon açısından hem de onların bu anlamdaki ilgi ve yeteneği açısından bakanlık olarak tüm paydaşlarımızla destekleyeceğiz" dedi.
-
5 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
-
4 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN MUSTAFA AYYORKUN İÇİN TAZİYE MESAJI
-
1 Haziran 2025ALVES KABLO AMPUTE FUTBOL TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI
-
1 Haziran 2025BAKAN BAK TRENDYOL 1. LİG’E YÜKSELEN KULÜPLERİ TEBRİK ETTİ
-
31 Mayıs 2025SÜPER LİGE YÜKSELEN FATİH KARAGÜMRÜK'E TEBRİK MESAJI
-
31 Mayıs 2025BAKAN BAK VELİEFENDİ KAPALI YÜZME HAVUZU'NUN AÇILIŞINA KATILDI
-
30 Mayıs 2025BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU ADEM ASİL'İ KUTLADI
-
25 Mayıs 2025BEŞİKTAŞ HENTBOL TAKIMINA TEBRİK