TR
HABER
15 Haziran 2022 Çarşamba

SESİ GÖRENLER MİLLİ FUTBOL TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI

SESİ GÖRENLER MİLLİ FUTBOL TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İtalya’da düzenlenen IBSA Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere’yi yenerek finale yükselen, aynı zamanda hem Dünya Şampiyonası’na hem de Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazanan Sesi Görenler Milli Futbol Takımı’nı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İtalya’da düzenlenen IBSA (Görme Engelliler) Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere’yi yenerek finale yükselen, aynı zamanda hem Dünya Şampiyonasına hem de Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazanan Sesi Görenler Milli Futbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. 

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İtalya’nın Pescara kentinde düzenlenen IBSA (Görme Engelliler) Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere’yi mağlup ederek finale yükselen Sesi Görenler Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum. Elde ettikleri başarı ile birlikte aynı zamanda hem Dünya Şampiyonası’na hem de Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazanan, her biri bizler için gurur vesilesi olan futbolcu kardeşlerime finalde başarılar diliyorum. Milli sporcularımızın başarısında emeği geçenleri de tebrik ediyorum”