MİLLİ OKÇULAR İÇİN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’da düzenlenen 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan milli okçuları kutladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’da düzenlenen 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda 2’si altın, 2’si gümüş ve 4’ü bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazanan milli okçular için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda 2’si altın, 2’si gümüş ve 4’ü bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazanan milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Ülkemizin toplamda 8 madalya ile katılımcı ülkeler arasında birinci sırayı alması bizleri ayrıca sevindirdi. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum”
-
29 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN AYSU TÜRKOĞLU İÇİN TEBRİK MESAJI
-
28 Nisan 2025ÇANAKKALE ZAFERİNİN 110. YILINDA 110 BİN GENÇ ÇANAKKALE’YE GETİRİLECEK
-
28 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN TRABZONSPOR U19 İÇİN TEBRİK MESAJI
-
27 Nisan 2025BAKAN BAK 60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NUN STARTINI VERDİ
-
27 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN AYHANCAN GÜVEN İÇİN TEBRİK MESAJI
-
22 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN VAKIFBANK’A TEBRİK MESAJI
-
20 Nisan 2025BAKAN BAK RUSYA’DA RUS MEVKİDAŞI DEGTYAREV İLE GÖRÜŞTÜ
-
20 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL SÜPER LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY FUZUL İÇİN TEBRİK MESAJI