BAKAN KASAPOĞLU MİLLİ TEKVANDOCULARI KUTLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İtalya’da yapılan 2022 Tekvando Grand Prix'sinde 2 altın ve 1 bronz madalya kazanan milli tekvandocuları tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen 2022 Tekvando Grand Prix'sinde 2’si altın, 1’i bronz olmak üzere 3 madalya kazanan milli tekvandocular için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen 2022 Tekvando Grand Prix'sinde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Hakan Reçber ve Emre Kutalmış Ateşli ile bronz madalya elde eden Görkem Polat’ı kutluyorum. Erkeklerde grand prix tarihimizin ilk altın madalyasının kazanılmış olmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Kazandıkları madalyalarla bizleri gururlandıran milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”
-
16 Nisan 2026BAKAN BAK’TAN YAĞIZ KAAN ERDOĞMUŞ İÇİN TEBRİK MESAJI -
16 Nisan 20262027 AVRUPA OYUNLARI ORGANİZASYON KOMİTESİ TOPLANTISI İSTANBUL’DA YAPILDI -
13 Nisan 2026BAKAN BAK’TAN SİVASSPOR’A ‘GEÇMİŞ OLSUN’ MESAJI -
11 Nisan 2026SİLİVRİKAPI SPOR KÖYÜ BAKAN BAK'IN KATILIMIYLA AÇILDI -
10 Nisan 2026"FIFA ARENA" PROJESİNİN TÜRKİYE ETABININ RESMİ AÇILIŞI YAPILDI -
9 Nisan 2026BAKAN BAK FIBA KADINLAR AVRUPA KUPASI'NI KAZANAN ÇİMSA ÇBK MERSİN’İ TEBRİK ETTİ -
9 Nisan 2026BAKAN BAK GENÇLERLE AKKUYU NÜKLEER GÜÇ SANTRALİ’Nİ ZİYARET ETTİ -
8 Nisan 2026BAKAN BAK’TAN CEV KUPASI ŞAMPİYONU GALATASARAY DAIKIN İÇİN TEBRİK MESAJI