VAKIFBANK KULUBÜ’NE TEBRİK MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finalinde rakibini yenerek şampiyon olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finalinde rakibini mağlup ederek şampiyon olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımını yayımladığı mesaj ile tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Slovenya'nın Başkenti Ljubljana'da oynanan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali’nde İtalyan ekibi Imoco Volley’i yenerek şampiyon olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımını kutluyorum. Uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyerek beşinci kez CEV Şampiyonlar Ligi Kupasını kazanan Sarı-siyahlı temsilcimizin sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Gururumuz olan VakıfBank Kulübü’ne gelecekte katılacağı turnuvalarda başarılarının devamını diliyorum.”
-
2 Haziran 2026BAKAN BAK MİLLİ FUTBOLCULARI ABD’YE UĞURLADI -
29 Mayıs 2026BAKAN BAK A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NI ZİYARET ETTİ -
25 Mayıs 2026BAKAN BAK MİLLİ KARATECİLERİ KUTLADI -
24 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ İÇİN TEBRİK MESAJI -
24 Mayıs 2026BAKAN BAK'TAN ELİF BERRA GÖKKIR VE METE GAZOZ İÇİN TEBRİK MESAJI -
23 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN MİLLİ OKÇULAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
23 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN DURSUN ÖZBEK’E TEBRİK MESAJI -
22 Mayıs 2026BAKAN BAK TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU TRABZONSPOR’U TEBRİK ETTİ