VAKIFBANK KULUBÜ’NE TEBRİK MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finalinde rakibini yenerek şampiyon olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finalinde rakibini mağlup ederek şampiyon olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımını yayımladığı mesaj ile tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Slovenya'nın Başkenti Ljubljana'da oynanan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali’nde İtalyan ekibi Imoco Volley’i yenerek şampiyon olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımını kutluyorum. Uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyerek beşinci kez CEV Şampiyonlar Ligi Kupasını kazanan Sarı-siyahlı temsilcimizin sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Gururumuz olan VakıfBank Kulübü’ne gelecekte katılacağı turnuvalarda başarılarının devamını diliyorum.”
-
18 Şubat 2026BAKAN BAK “GENÇ2030” PROJESİNİ TANITTI -
13 Şubat 2026"SPOR İYİLEŞTİRİCİ BİR GÜÇTÜR. ÜLKENİZİ, BAYRAĞINIZI, VATANINIZI SEVİN" -
10 Şubat 2026“HÜKÜMET OLARAK YASA DIŞI BAHİSLE MÜCADELE EN ÖNEMLİ KONULARIMIZDAN BİRİSİ” -
9 Şubat 2026BAKAN BAK KIŞ OLİMPİYATLARINDA YARIŞACAK MİLLİ SPORCULARLA GÖRÜŞTÜ -
9 Şubat 2026BAKAN BAK İSTANBUL’DA SPOR MALZEMELERİ DAĞITIM PROGRAMINA KATILDI -
9 Şubat 2026BAKAN BAK’TAN MİLLİ ATICILAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
7 Şubat 2026BAKAN BAK İTALYA’DA MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ -
7 Şubat 20262026 KIŞ OLİMPİYATLARI'NIN AÇILIŞI DÜZENLENEN TÖRENLERLE YAPILDI