VAKIFBANK İÇİN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde, rakibi Fenerbahçe Opet’i mağlup ederek şampiyon olan VakıfBank için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde, rakibi Fenerbahçe Opet’i mağlup ederek şampiyon olan VakıfBank’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Fenerbahçe Opet ile VakıfBank arasında TVF Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan Voleybol AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde rakibini 3-2 mağlup ederek şampiyon olan VakıfBank’ı tebrik ediyorum. Fenerbahçe Opet’i takımını da mücadelesinden dolayı kutluyor, her iki kulübümüze başarılar diliyorum.”
-
2 Ağustos 2025BAKAN BAK RİZE’DE GENÇLİK MERKEZİ VE YÜZME HAVUZU AÇILIŞI YAPTI
-
1 Ağustos 2025GSB GENÇLİK KAMPLARINDA GENÇLERE TEMEL YAŞAM BECERİLERİ ÖĞRETİLİYOR
-
30 Temmuz 2025GÖNÜLLÜ GENÇLER HASAT İÇİN TARIM ALANLARINDA
-
29 Temmuz 2025BAKAN BAK’TAN KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ERTUĞRUL DOĞAN İÇİN TEBRİK MESAJI
-
28 Temmuz 2025“SPOR ÜLKESİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”
-
28 Temmuz 2025BAKAN BAK DÜNYA ÜNİVERSİTE OYUNLARI'NDA MADALYA KAZANAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
-
26 Temmuz 2025BİGG SPOR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
25 Temmuz 2025“SPORUN BİRLEŞTİRİCİ VE İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUZ”