AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA MADALYA ALAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nı toplam 17 madalya ile tamamlayan milli sporcuları tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, Macaristan'ın Budapeşte şehrinde gerçekleşen Avrupa Güreş Şampiyonası'nı 7 altın, 3 gümüş, 7 bronz olmak üzere 17 madalyayla tamamlayan milli güreşçiler için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 7 altın, 3 gümüş, 7 bronz; toplamda 17 madalya ile tarihi bir rekor kıran milli takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."
-
2 Ağustos 2025BAKAN BAK RİZE’DE GENÇLİK MERKEZİ VE YÜZME HAVUZU AÇILIŞI YAPTI
-
1 Ağustos 2025GSB GENÇLİK KAMPLARINDA GENÇLERE TEMEL YAŞAM BECERİLERİ ÖĞRETİLİYOR
-
30 Temmuz 2025GÖNÜLLÜ GENÇLER HASAT İÇİN TARIM ALANLARINDA
-
29 Temmuz 2025BAKAN BAK’TAN KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ERTUĞRUL DOĞAN İÇİN TEBRİK MESAJI
-
28 Temmuz 2025“SPOR ÜLKESİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”
-
28 Temmuz 2025BAKAN BAK DÜNYA ÜNİVERSİTE OYUNLARI'NDA MADALYA KAZANAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
-
26 Temmuz 2025BİGG SPOR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
25 Temmuz 2025“SPORUN BİRLEŞTİRİCİ VE İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUZ”