BAKAN BAK TRENDYOL 1. LİG’E YÜKSELEN KULÜPLERİ TEBRİK ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Nesine 2. Lig’den Trendyol 1. Lig'e yükselen Sarıyer ve Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor ile Kayseri’de oynanan play-off finalinin ardından 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Artı Değer Vanspor’uyayımladığı mesajla tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Nesine 2. Lig’den Trendyol 1. Lig'e yükselen Sarıyer ve Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor ile Kayseri’de oynanan play-off finalinin ardından 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Artı Değer Vanspor için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Kayseri'deki RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanan Nesine 2. Lig Play-off Finalinde Batman Petrolspor’u yenerek Trendyol 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Artı Değer Vanspor’u kutluyorum. Nesine 2. Lig Beyaz Grup Şampiyonu Sarıyer ile Kırmızı Grup Şampiyonu Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor’a ve play-offmaçlarının ardından Trendyol 1. Lig'e yükselme hakkı kazanan Artı Değer Vanspor’a önümüzdeki sezon mücadele edecekleri Trendyol 1. Lig'de başarılar diliyorum.”
-
11 Aralık 2025“ÜNİDES, TEKNOFEST İŞTE BUNLAR GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN AYAK İZLERİ” -
10 Aralık 2025“MİLLİ SPORCU BURSU TÜRK SPORUNDA DEVRİM NİTELİĞİNDEDİR” -
9 Aralık 2025BAKAN BAK ŞAMPİYON SPORCULARIN ANNELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ -
8 Aralık 2025GSB SPOR OKULLARINDAN BU YIL 1 MİLYON 811 BİN ÇOCUK YARARLANDI -
6 Aralık 2025BAKAN BAK MANİSA'DA NAZIM YAVUZ İLÇE STADI'NIN AÇILIŞINI YAPTI -
5 Aralık 2025BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK, HALKBANK GENÇİZ'25 ZİRVESİ'NE KATILDI -
3 Aralık 2025BAKAN BAK’TAN CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI’NI KAZANAN FENERBAHÇE OPET’E TEBRİK -
2 Aralık 2025MİLLİ PARA SPORCULAR ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARDA 218 MADALYA KAZANDI