BAKAN BAK AA'NIN “YILIN KARELERİ” OYLAMASINA KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Anadolu Ajansı muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2024 yılı boyunca çektiği, "Roketsan, Turkcell Lifebox ve Sony" katkılarıyla hazırlanan "Haber", "Doğal Yaşam ve Çevre", "Spor", "Günlük Hayat" ile bu yıla özel eklenen "Özgür Suriye" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.
Fotoğraflara ilişkin AA Spor Haberleri Direktörü Cuma Kaan Elbir'den bilgi alan Bakan Bak, spor kategorisinde Ahmet İzgi'nin çektiği ve Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda okçuluk branşında altın madalya kazanan Öznur Cüre Girdi'nin yer aldığı "Azimle gelen" başlıklı fotoğrafa oy verdi.
"Özgür Suriye" kategorisinde Emin Sansar'ın "Her şeye rağmen" fotoğrafına oy kullanan Bakan Bak, "Haber" kategorisindeki tercihini Tayfun Coşkun'un çektiği "Uzaya uğurlarken" fotoğrafından yana kullandı.
Bakan Bak, "Doğal Yaşam ve Çevre" kategorisinde Garry Lotulung'un "Kuyruklu yıldız ve volkan", "Günlük Hayat" kategorisinde ise İsa Terli'nin "7 tepe, 5 minare, 1 kule" fotoğrafına oy kullandı.
AA Spor Haberleri Direktörü Kaan Elbir, Bakan Bak'a, AA'nın İsrail'in Gazze'de işlediği suçları tüm açıklığıyla ortaya koyan ve temel delil niteliğinde olan görsellerin yer aldığı "Kanıt" isimli kitabını hediye etti.
-
7 Şubat 2026BAKAN BAK İTALYA’DA MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ -
7 Şubat 20262026 KIŞ OLİMPİYATLARI'NIN AÇILIŞI DÜZENLENEN TÖRENLERLE YAPILDI -
31 Ocak 2026BAKAN BAK IĞDIR ŞEHİR STADYUMU’NUN AÇILIŞINI YAPTI -
30 Ocak 2026BAKAN BAK’TAN KONYASPOR’A ‘GEÇMİŞ OLSUN’ MESAJI -
29 Ocak 2026TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKAN BAK GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ -
25 Ocak 2026BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK ESKİŞEHİR'DE -
24 Ocak 2026BAKAN BAK 2026 KIŞ OLİMPİYATLARI'NA KATILACAK MİLLİ SPORCULARI KABUL ETTİ -
14 Ocak 2026“ÜLKE OLARAK 2036 OLİMPİYAT VE PARALİMPİK OYUNLARI EV SAHİPLİĞİNİ İSTİYORUZ”




