MİLLİ KAYAKÇILAR İÇİN TEBRİK MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çin'in başkenti Pekin'de gerçekleştirilecek olan 24. Kış Olimpiyat Oyunları'nda alp disiplininde ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Özlem Çarıkçıoğlu ve Berkin Usta’yı tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çin'in başkenti Pekin'de gerçekleştirilecek olan 24. Kış Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Özlem Çarıkçıoğlu ve Berkin Usta için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Erzurum'da Konaklı Kayak Merkezi'nde düzenlenen seçmelerin ardından Çin’in başkenti Pekin'de gerçekleştirilecek olan 24. Kış Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi alp disiplininde temsil etmeye hak kazanan kadınlarda Özlem Çarıkçıoğlu ve erkeklerde Berkin Usta’yı kutluyorum. Şubat 2022'de yapılacak Kış Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek sporcularımıza başarılar diliyorum. Milli sporcularımızın başarısında emeği geçenleri de tebrik ediyorum”
-
18 Şubat 2026BAKAN BAK “GENÇ2030” PROJESİNİ TANITTI -
13 Şubat 2026"SPOR İYİLEŞTİRİCİ BİR GÜÇTÜR. ÜLKENİZİ, BAYRAĞINIZI, VATANINIZI SEVİN" -
10 Şubat 2026“HÜKÜMET OLARAK YASA DIŞI BAHİSLE MÜCADELE EN ÖNEMLİ KONULARIMIZDAN BİRİSİ” -
9 Şubat 2026BAKAN BAK KIŞ OLİMPİYATLARINDA YARIŞACAK MİLLİ SPORCULARLA GÖRÜŞTÜ -
9 Şubat 2026BAKAN BAK İSTANBUL’DA SPOR MALZEMELERİ DAĞITIM PROGRAMINA KATILDI -
9 Şubat 2026BAKAN BAK’TAN MİLLİ ATICILAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
7 Şubat 2026BAKAN BAK İTALYA’DA MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ -
7 Şubat 20262026 KIŞ OLİMPİYATLARI'NIN AÇILIŞI DÜZENLENEN TÖRENLERLE YAPILDI