BAKAN KASAPOĞLU, KATAR GENÇLİK VE SPOR BAKANI SALAH BİN GHANİM AL ALİ İLE GÖRÜŞTÜ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Katar Gençlik ve Spor Bakanı Salah Bin Ghanim Al Ali ile bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan FIFA Arab Cup’ın açılış törenine katılmak ve Katar ile Bahreyn arasında oynanacak açılış maçını takip etmek üzere Katar’a gitti. Bakan Kasapoğlu, açılış töreni öncesinde Katar Gençlik ve Spor Bakanı Salah Bin Ghanim Al Ali ile bir araya gelerek çeşitli temaslarda bulundu. İki bakan bu görüşmede gençlik ve spor alanında 2022-2024 yıllarını kapsayan işbirliği programı üzerinde de fikir alışverişinde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, temasları çerçevesinde Katar 2022 Dünya Futbol Şampiyonası kapsamında yapılan tesis ve yatırımların tanıtıldığı pavilyonu da ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
-
5 Ağustos 2025GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE TPAO’DAN GENÇLERE YÖNELİK ENERJİ EĞİTİM PROGRAMI
-
2 Ağustos 2025BAKAN BAK RİZE’DE GENÇLİK MERKEZİ VE YÜZME HAVUZU AÇILIŞI YAPTI
-
1 Ağustos 2025GSB GENÇLİK KAMPLARINDA GENÇLERE TEMEL YAŞAM BECERİLERİ ÖĞRETİLİYOR
-
30 Temmuz 2025GÖNÜLLÜ GENÇLER HASAT İÇİN TARIM ALANLARINDA
-
29 Temmuz 2025BAKAN BAK’TAN KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ERTUĞRUL DOĞAN İÇİN TEBRİK MESAJI
-
28 Temmuz 2025“SPOR ÜLKESİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”
-
28 Temmuz 2025BAKAN BAK DÜNYA ÜNİVERSİTE OYUNLARI'NDA MADALYA KAZANAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
-
26 Temmuz 2025BİGG SPOR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU