STEFAN KUNTZ’A ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Millî Takım kampını ziyaret ederek yeni teknik direktör Stefan Kuntz’a başarılar diledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Milli Futbol Takımı’nın Norveç ve Letonya ile yapacağı karşılaşmalar öncesi Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz’u ziyaret ederek takımın son durumu hakkında bilgi aldı.
Bakan Kasapoğlu, Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz’u TFF Hasan Doğan Tesisleri’nde ziyaret etti. 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Norveç ve Letonya ile karşılaşacak olan millilerin yeni hocası Kuntz’u, göreve gelmesinden dolayı tebrik eden Bakan Kasapoğlu, kendisinden takımın durumu hakkında bilgi aldı.
Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile de görüşen Bakan Kasapoğlu hem Stefan Kuntz’a hem de Milli Takıma başarılar diledi.
-
21 Ekim 2025BAKAN BAK MALATYA'DA
-
21 Ekim 2025BAKAN BAK ZİRAAT BANKKART TAKIMINI TEBRİK ETTİ
-
19 Ekim 2025TOPRAK RAZGATLIOĞLU İÇİN TEBRİK MESAJI
-
17 Ekim 2025BAKAN BAK ÖZBEKİSTAN'DA GENÇLİK VE SPOR BAKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
-
16 Ekim 2025GELECEĞİN ENERJİ UZMANLARI TÜRKİYE’NİN İLK NÜKLEER SANTRALİNİ ZİYARET ETTİ
-
15 Ekim 2025EK KONTENJANLA YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN YURT BAŞVURULARI BAŞLADI
-
13 Ekim 2025GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI BURS/KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI
-
11 Ekim 2025KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NDA 2027 AVRUPA OYUNLARI TOPLANTISI